För att göra en beställning skall du vara minst 18 år, är du under 18 skall målsman godkänna din beställning och bifoga sitt personnummer.

Vårt sortiment är noga utvalt för att passa våra kunder med krav på unika varor i små serier, för att hålla korta leveranstider finns alla produkter i vårt lager.

Vi avser vid beställning, förutsatt att varan finns i lager, skicka denna följande vardag.

De uppgifter du lämnar till oss används enbart av Hydrogarden och ingen annan.

Kunden står för kostnaden fraktkostnaden och vid eventuell retur, så som då kunden ångrar sitt köp, åligger det kunden att betala även denna.

Varan skall alltid kontrolleras av kunden vid uthämtandet på utlämningsstället och vid synlig skada skall denna omgående anmälas till det aktuella utlämningsstället och därefter kontaktar du Hydrogarden.

Kunden har 3 dagar på sig  att besiktiga varan för dolda fel och skall kontakta Hydrogarden inom dessa 3 dagar för att vi skall kunna ersätta kunden med en ny vara. Hydrogarden står för kostnader så som frakt och till ärendet relaterade kostnader.

Kunden har ett års garanti på samtliga produkter, dock ej förbrukningsprodukter så som t.ex glödlampor samt produkter där normalt slitage är förekommande samt produkter där skador pga oaktsamhet uppkommit. Produkten returneras i orginalförpackning med kvittot och Hydrogarden bekostar frakten.

Du som kund har 14-dagars ångerrätt och öppet köp från det att varan hämtas i butik eller hämtas ut vid utlämningsställe. Spara kvittot för att styrka gällande datum. För att ångerrätten ska gälla ska kunden kontakta Hydrogarden inom dessa 14-dagar. Varan skall returneras i orginalförpackning med kvitto, oskadd och oanvänd. Kunden står i detta fall för fraktkostnaden då lagen endast omfattar varan/produkten, inte fraktkostnaden.

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

Få nyheter från oss på Hydrogarden, Bli först med det senaste. Missa inte att få reda på kampanjer, förhandsinformation om rea och mycket annat.

VI ACCEPTERAR DESSA BETALSÄTT

Vi erbjuder Postförskott, Visa & Mastercard kortbetalning, Klarna faktura och Klarna delbetalning.