I Bioponics kombinerar du alla fördelar från hydroponic och ekologisk odling.Det är ett ekonomiskt sätt att odla då förbrukningen av näringsämnen och vatten är mycket mindre än i någon annan odlingsmetod. William Texier är hjärnan bakom produkten och han säger i sin bok att han blev överraskad av att bio sevia producerade växter med mer arom och en högre grad av socker jämfört med traditionella näringsämnen.

EC

Det är särskilt viktigt att hålla temperaturen vid 20-23C (22C är perfekt). Om temperaturen är för hög kommer bakterierna föröka sig för fort och EC-värdet kommer att skjuta i höjden och skada växterna. Om temperaturen är för låg, blir EC:t för lågt. Eftersom det inte finns någon elektrisk ledningsförmåga i näringsämnena är det väldigt svårt att mäta EC-värdet, men allt medan näringsämnena bryts ner kommer du kunna mäta EC:t. Det är bäst att börja med ett EC-värde på 0,65 och sedan långsamt höja det till 1,0. När bio sevia näringslagret utarmas kommer du att märka att EC:t sjunker. När det går under 0,8 är det dags att lägga till mer näring, men se till att inte höja det över 1,0. Så länge mikroorganismpopulationen hålls vid liv och du har gott om syre kommer inte skadliga bakterier utvecklas.

PH:

pH:t kan ha ett bredare spektrum jämfört med vid att använda traditionella mineralnäringsämnen. Du ska inte behöva använda pH+. Du kan låta pH:t stiga ända till 7,5 utan problem. Det är extremt viktigt att ta i pH- långsamt för att sänka pH-värdet. (Använd Canna pH- Organic) Om pH:t sänks för fort, kommer det påverka koloniseringen av bakterier negativt vilket så småningom drabbar dina växter. Om pH:t skulle sjunka på ett oväntat sätt är det ett larm om att stora mängder mikroorganismer har dött. Då måste du hitta orsaken, behandla den och sedan fylla på med nya mikroorganismer.

Bio Filter är ett måste med Bio Sevia-produkterna. Bio Filter är ett biologiskt filter som renar, avgiftar, rensar och ger syre till ditt vatten.

GHE BioSevia Grow 1L
BioSevia Grow är en 100% ekologisk komplett näring för växtstadiet som har tagits fram för...
GHE BioSevia Bloom 1L
BioSevia Bloom är en 100% ekologisk komplett näring för blomstadiet som har tagits fram för...
GHE Diamond Nectar
Diamond Nectar -En mycket effektiv Biostimulator för tillväxt. Diamond Nectar är en exklusiv...
GHE Bio Protect Immune System Activator
GHE Bio Protect Immune System Activator är en 100% ekologisk aktivator som stärker immunförsvaret...
GHE Bio Roots Activator
GHE Bio Roots Activator stimulerar utvecklingen av mikroorganismer i rotmassan och främjar...
GHE Bio Bloom Activator
Bio Bloom är en aktivator för växt och blom.
GHE Bioponic Mix
Trichoderma harzianum.
 
 
 
Priser i: 

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

Få nyheter från oss på Hydrogarden, Bli först med det senaste. Missa inte att få reda på kampanjer, förhandsinformation om rea och mycket annat.

VI ACCEPTERAR DESSA BETALSÄTT

Vi erbjuder Postförskott, Visa & Mastercard kortbetalning, Klarna faktura och Klarna delbetalning.