Supernatural Brand är ett kanadensiskt företag som har tillverkat kvalitetsnäring i över 17 år.

Designed For CLEAN ORGANIC
® MEDICAL GRADE Gardening 

 
Supernatural Brand är en perfekt mix av vitaminer, mineraler, spårelement och hormoner och med ”pH perfekt teknologi" för optimalt näringsupptag, vilket innebär föga eller ingen pH-justering alls.

Supernatural kommer i pulverform vilket gör den ren, koncentrerad och innehåller inga fyllningsmedel eller konserveringsmedel. Vid framställningen blandas och homogeniseras näringspulvret så att näringsdosen alltid kommer att hålla en perfekt blandning av alla ämnen.

Supernatural Brands näringsformula för optimal blomning är uppdelad i 3 olika basnäringar, en för vegetativ tillväxt (Gro Aqua, Gro Terra), en för första delen i blomning (Bloom Aqua, Bloom Terra) och en för sen blomning/mognads fasen (Superboost). Supernatural näring är en perfekt blandning av NPK och mikronäringsämnen som krävs i de tre olika stegen dvs vegetativa, blom, och sen blomning/mognad. Supernatural näring är helt komplett och du kommer inte att behöva lägga till kisel, humus/fulvosyror, kalcium, magnesium eller rotnings tillskott.

I blom har Supernatural två unika blomtillskott för att öka kvaliteten på dina växter. Först har de Superlicious, som innehåller 96 olika spårämnen i lättillgänglig form som lätt absorberas av växten. Dessa spårelement är viktiga för att skapa en bättre smak och arom. Därefter har vi Bud Blaster och resultatet lever upp till namnet. Bud Blaster innehåller fyra olika fosfater och mineraler som är högabsorberande, vilket garanterar bättre kvalitet och en större skörd. Bud Blaster kan användas i den första veckan av blomningen för att öka antalet blomskott och under de sista två veckorna ihop med Super Boost  för en explosiv blomning.

 

Supernatural Brand Gro Terra
Supernatural Gro Terra 20-20-20 används under den vegetativa perioden för att främja en sund och...
Supernatural Brand Super Boost
Supernatural Super Boost 11-49-9 är en basnäring för mognadsprocessen och den sista perioden i...
Supernatural Brand Superlicious
Supernatural Brands Superlicious är ett unikt tillskott som höjer kvaliten och smaken.
Supernatural Brand Ultimate Thrive
Supernatural Ultimate Thrive 5-0-2 är en ren blandning av vitaminer, mineraler, näringsämnen,...
Supernatural Super Leach
Super Leach används för att spola igenom odlingsmediet och lösa upp mineraluppbyggnad som orsakar...
Supernatural Brand Super Soak 100g
Super Soak 5-30-20 används främst för att preparera odlingsmedium för att få ett korrekt pH-värde...
 
 
 
 
Priser i: 

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

Få nyheter från oss på Hydrogarden, Bli först med det senaste. Missa inte att få reda på kampanjer, förhandsinformation om rea och mycket annat.

VI ACCEPTERAR DESSA BETALSÄTT

Vi erbjuder Postförskott, Visa & Mastercard kortbetalning, Klarna faktura och Klarna delbetalning.